top of page
Verpakkingstapes-300x200.png

TAPE

hikapack.png
Verpakkingstape

Voor het sluiten van verpakkingen bieden wij tapes aan in PVC en tapes in PP. Al onze tapes zijn volledig bedrukbaar met je bedrijfslogo of een andere opdruk. Dit verhoogt zowel de uitstraling als de veiligheid. Ook waarschuwingstape met standaardopdrukken zijn mogelijk.

Verpakkingstapes-300x200.png
PVC Tape

Tape van pvc is de stevigste op de markt. Deze tape heeft een hoge kleefkracht en hecht zich duurzaam op alle kartonnen en plastic verpakkingen.

Dankzij het soepel en geruisloos afrollen is deze tape uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in je bedrijf. Ook verkrijgbaar in smalle formaten voor op kantoor. Ongeschikt voor verwerking bij lage temperaturen. PVC Tape is ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

PVC tape2.png
Tape in polypropyleen

Tape in polypropyleen is perfect geschikt voor het sluiten van alle kartonnen dozen. Wij bieden deze tape aan in drie uitvoeringen: solvent, acryl en hotmelt. Deze tape kleeft onmiddellijk en is duurzaam. Tape in PP is bestand tegen temperatuurschommelingen en heeft een hoge scheurweerstand.

Solvent tape: best klevende

De solvent tape is de meest gebruikte en best klevende PP tape, verkrijgbaar in noise en no-noise uitvoering. De no-noise uitvoering is voorzien van een extra coating zodat deze bijna geruisloos afrolt. Standaard te verkrijgen in transparant, bruin en wit.

Solvent tape.png
Acryl tape: milieuvriendelijkste

De acryl tape is de milieuvriendelijkste. De acrylic belijming is op waterbasis. Deze tape is uitermate geschikt voor het sluiten van nieuwe kartonnen dozen. Vooral verkrijgbaar in de no-noise uitvoering.

Speciale versie is de High Tack tape. Deze acryl tape is voorzien van een dikkere film (= 35 micron) en een verhoogde kleefmassa.

Acryl tape.png
Hotmelt tape: ideaal voor machinerollen

De hotmelt tape is door zijn goede afrolbaarheid uitermate geschikt voor machinerollen, waardoor hij een snelle verwerking en een probleemloze sluiting verzekert.

hotmelt tape.png
bottom of page