top of page
Cardboard Box

DIVERSEN

hikapack.png
Diverse verpakkingsmaterialen

Hikepack biedt een breed gamma aan verpakkingsmaterialen en is constant mee op zoek naar de ideale verpakkingsmethode voor uw product en logistieke flow. 

Omsnoeringen

We voorzien u van alle nodige banden in het gewenste materiaal, hoekbeschermers en hoekprofielen, gespen, zegels, spanners en haspels.

Polyropyleen Band

Een polypropyleen band is soepel en handig voor het omsnoeren van je dozen, samenvoegen van pakketten of zelfs voor het vastzetten van ladingen op pallets. Je kan deze banden zowel handmatig als machinaal verwerken.

Omsnoering Polypropyleen.png
omsnoeringen

PET band

Polyesterband heeft een zeer grote trekkracht en is het moderne alternatief voor staalband. Een PET band behoudt zijn spanning, maar door de elasticiteit is deze uitermate geschikt voor het opvangen van schokken tijdens het transport.

Aanbevolen om zware palletladingen vast te zetten. Heeft een gekorrelde textuur waardoor de zegels makkelijk vast te zetten zijn en door zijn soepelheid is hij makkelijk in gebruik.

Omsnoering PET.png

Textiel (Unistrape) band

Textielband is soepel maar toch ook zeer sterk. Het is makkelijk met de hand te verwerken, met of zonder gespen. De band is veilig in gebruik, vocht- en waterbestendig en heeft een hoge breeksterkte. Ideaal om je écht zware ladingen vast te zetten.

Verkrijgbaar in breedtes van 12 – 16 – 19 mm.

Staalband

Als het écht vast moet zitten, maak dan gebruik van onze staalband. Wij leveren enkel de beste kwaliteit met randen zonder bramen, in verschillende uitvoeringen.
Zowel te verkrijgen in enkelvoudige (EV) als Amerikaanse wikkeling (AW).

Uitvoeringen:

  • geblauwd = voor binnenopslag

  • zwart gelakt = voor binnen- en buitenopslag

  • verzinkt

Omsnoering Staal.png

Touw

De oudste manier om al je producten bij elkaar te houden, maar nog steeds niet verouderd. Wij leveren alle soorten touw: Sisal of Polyprop.

Omsnoering PET.png

Hoekbeschermers en hoekprofielen

Kunststof hoekbeschermers beschermen de randen van kartonnen dozen bij het omsnoeren. Ook te verkrijgen voor het beschermen van de hoeken van tafels, kasten, lakwerk,…

Hoekprofielen beschermen de hoeken van de pallet tegen het insnijden van rekfolie, omsnoeringsband of andere producten. Ze versterken het pallet en beschermen deze tijdens het transport en bij de opslag. Verkrijgbaar in bruin, wit en alu.

Omsnoering Hoekprofielen.png
Gespen

Kunststof gespen voor PP band

Omsnoering Kunststof Gesp.png

Metalen gespen voor PP band, PET band en Unistrape

Omsnoering Kunststof Metaal.png
Zegels
Omsnoering Zegel.png
Spanners
Spanner.png

VT Spanner: stevig en makkelijk te gebruiken. Spant en snijdt banden tot
19 mm. Te gebruiken met gespen of in combinatie met een zegeltang en zegels.

Turbo 2 in 1 Spanner: praktische combinatietang die goed in de hand ligt. Spant, klemt en snijdt PP band.

KO 76 Spanner: de makkelijkste manier om te omsnoeren, zowel horizontaal als verticaal. Een robuust en toch licht apparaat dat met én hendel spant, klemt en de band afknipt. Te gebruiken met de stevige KO-zegels.

ORT Spanner: automatische handmachine die de kunststofband zegelloos omsnoert. Door middel van een warmtelas geeft dit het beste resultaat om kunststofband te sluiten. Deze machines zijn uiterst simpel in gebruik.

Voor PP en PET Band

Staalband spanner

JK 12-19: om uw staalband zonder zegels te sluiten. Handig in gebruik en eenvoudig om te stellen naar andere bandbreedtes. Door zijn robuuste constructie zeer betrouwbaar. Voor staalband van 13 – 19 mm.

Staalband.png

Haspels

Wij leveren allerlei soorten haspels voor PP, PET, unistrape en staalband.

bottom of page